Vuur op Koh Samui

Na een heerlijke dag op het strand kan een strandwandeling in het donker natuurlijk niet ontbreken. Heerlijk romantisch met m`n lief slenteren langs de waterkant…. En dan kom je ineens zo`n vuur-artiest tegen die mensen bij een barretje entertaint. Fototoestel had ik gelukkig bij me, maar ja, dit was voor mij ook even uitvogelen hoe ik al dat moois kon gaan vastleggen. Op de automatische stand in iedere geval niet. Dan maar even flink nadenken en uitproberen…

Maar het is gelukt!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s